ua en ru

Провокації в Криму можуть бути використані Кремлем в довгостроковій перспективі, - ІВ

Провокації в Криму можуть бути використані Кремлем в довгостроковій перспективі, - ІВ Фото: Путін їде в аннексированный Крим, щоб "заспокоїти своїх адептів"

Крим складно уявити собі відправною точкою агресії РФ через вкрай невигідне положення для наступу

Провокації Росією в окупованому Криму можуть бути використані Кремлем в довгостроковій перспективі. Про це повідомляє група "Інформаційне опір".

"Це (провокація у Криму - ред.) той аргумент, який дістануть заради загострення з довгої шухляди, або ж для створення необхідного психологічного ефекту в масах", - йдеться в повідомленні.


На думку автора, президент РФ Володимир Путін їде в анексований Крим, щоб "заспокоїти своїх адептів і окрилити їх палкими промовами".

Наголошується, що Путін відвідає Крим не з метою інспекції військових об'єктів та техніки, яку перекинули на півострів.

"Крим складно уявити собі відправною точкою російської агресії через вкрай невигідне положення для наступу", - повідомляє ІС.

Як йдеться у повідомленні, логічніше зробити відправною точкою Донбас, маючи в своєму розпорядженні його окуповану частину.

"Путін їде в Крим говорити. Обіцяти. Настроювати", - підсумували в кінці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що посол України в Німеччині Андрій Мельник вважає, що нове вторгнення в Україну Російська Федерація може здійснити з території анексованого Криму.