ua en ru

Проти "Заступа" можуть використовувати чорний піар, щоб знизити рейтинг партії, - політолог

Нова партія "Заступ" може потрапити під приціл чорних піарників через зростаючий рейтинг. Про це заявив політолог Володимир Цибулько.

Також він зазначив, що конкурентам це навряд чи допоможе, оскільки у складі партії немає політиків із зіпсованою репутацією.

Цибулько повідомив, що опоненти "Заступа" будуть пробувати застосовувати різні технології, однак це навряд чи суттєво вплине на рейтинг партії.

"У короткій кампанії, як правило, політики пробують показати недоліки своїх конкурентів. Тому однією з головних брудних технологій на виборах може стати спроба виставити в негативному світлі членів політичної сили "Заступ", - вважає Цибулько.

Зараз піарники активно розбирають перші п'ятірки партій, шукаючи "темні плями". За словами політолога, такий механізм з "Заступом" не спрацює, адже лідери партії мають незаплямовану репутацію.

Нагадаємо, першу п'ятірку партійного списку увійшли керівник партії Віра Ульянченко, голова Аграрного союзу України Геннадій Новіков, Омельницький сільський голова Олександра Шереметьєва, начальник Українського об'єднання сільського комунального господарства "Укселькомунгосп" Володимир Хоменко та заступник голови "Заступа" Ірина Синявська.

За словами Ульянченко, також членами партії стали селищні голови, сільська інтелігенція, аграрні науковці, вчителі, медики.