ua en ru

Проти директора аеропорту Одеси відкрили справу через фіктивне прибирання снігу на 2 млн гривень

Проти директора аеропорту Одеси відкрили справу через фіктивне прибирання снігу на 2 млн гривень Фото: одеський аеропорт

Роботи з прибирання снігу так і не були виконані

Поліція підозрює гендиректора комунального підприємства "Міжнародного аеропорт Одеса" в зловживанні службовим становищем при укладанні угод на прибирання і вивезення снігу з території аеропорту, які нанесли збитків підприємству на 2 млн гривень. Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на ухвалу Малиновського районного суду Одеси.

"В суді слідчий повідомив, що на початку березня Служба безпеки України проінформувала поліцію про порушення "МА Одеса" державних закупівель щодо послуг з виконанням снігоочисних робіт на літному полі та послуг з поточного ремонту місць стоянок і приміщень", - відзначають в повідомленні.

Поліція стверджує, що передбачені договорами роботи вартістю 2,00 млн гривень фактично не виконані, що спричинили збитки комунальному підприємству на зазначену суму.

В суді слідчий клопотав про доступ до банківських рахунків підприємств, які виконували роботи - "СПМК-7" та "Чорноморгідробуд". Суд це клопотання задовольнив.

"Директором КП "Міжнародний аеропорт Одеса" багато років є Михайло Крайтман", - додають в повідомленні.

Нагадаємо, поліція розслідує махінації на 96 млн гривень при будівництві газопроводу.