ua en ru

Протести на кордоні: активісти розблокували рух біля КПП "Шегині"

Протести на кордоні: активісти розблокували рух біля КПП "Шегині" Фото: протести на кордоні (facebook.com/SFSofUkraine)

Водночас блокування руху біля пункту пропуску "Рава-Руська - Хребенне" все ще триває

Активісти завершили свою акцію протесту біля пункту пропуску "Шегині" на українсько-польському кордоні, внаслідок чого було відновлено рух автотранспорту на вказаній ділянці. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби у Facebook.

Зокрема зазначено, що акція протесту проти змін у митних правилах щодо переміщення товарів через кордон біля цього пункту пропуску завершилася о 13:00 суботи.

"За час перекриття дороги ситуація була стабільно спокійною, дрібні конфлікти між водіями і протестувальниками усувалися на місці", - йдеться в повідомленні.

Водночас, як доповіли в поліції, акція протесту біля пункту пропуску "Рава-Руська - Хребенне" все ще триває.

Львівська митниця ДФС інформує, що станом на 13.00 год. перед пунктом пропуску «Шегині – Медика» завершилась протестна а...

Опубліковано Державна фіскальна служба України 3 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 3 лютого 2018 року жителі прикордонних районів Львівської області влаштували чергову акцію протесту проти змін у митних правилах щодо переміщення товарів через кордон. Вони блокували рух біля пунктів пропуску "Рава-Руська" та "Шегині", безперервно переходячи по пішохідних переходах. При цьому учасники акції кожні 15 хвилин пропускали певну кількість машин.