ua en ru

Протести в Єревані: поліція затримала 20 осіб

Протести в Єревані: поліція затримала 20 осіб Фото: протести в Єревані (twitter.com sputnik_armenia)

Протести в Єревані тривають вже сьомий день

У ході протестів в Єревані (Вірменія) поліція затримала 20 осіб. Про це з посиланням на прес-службу місцевої поліції повідомляє Aysor.am.

"Поліція Єревана доставила в різні відділення 20 демонстрантів з площі Республіки, де учасники мітингу на чолі з депутатом парламенту Николом Пашиняном намагалися заблокувати входи в урядові будівлі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється на сайті поліції, сьогодні вранці, 19 квітня 2018 року, організатори протестів в Єревані "без оголошення маршруту, бігом супроводили громадян по проспекту Баграмяна до резиденції прем'єр-міністра, а потім до інших охоронюваним будівель, розташованих у центрі столиці". Зокрема, учасники протестів блокували двері будівель держорганів.

"Це неминуче призвело до затримання та притягнення до адміністративної відповідальності правопорушників", - повідомляє поліція.

Зазначимо, протести в Єревані тривають вже сьомий день. Причиною протестів стало висунення екс-президента країни Сержа Саргсяна на посаду прем'єра.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході протестів в Єревані станом на полудень 18 квітня 2018 року поліція затримала 68 осіб.