ua en ru

Минулого року "Житомиргаз" приєднав 817 нових споживачів до газових мереж

Минулого року "Житомиргаз" приєднав 817 нових споживачів до газових мереж Газовий вентиль (УНІАН)

У 2020 році до газорозподільної системи Житомирської області приєдналося 817 нових споживачів, що на 12% більше, ніж у 2019 році. Найбільше нових споживачів у Житомирському районі.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Житомиргаз".

"Для того, щоб скористатись послугами стандартного чи нестандартного приєднання мешканцям Житомира та області потрібно звернутися до найближчого Клієнтського простору 104.ua. Сучасна мережа налічує 16 центрів, які знаходяться в районних центрах та містах області", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що клієнту достатньо подати відповідну заяву, заповнити опитувальний лист і укласти договір. Далі фахівці супроводжують та консультують замовника протягом усього процесу отримання послуги.

"Основною перевагою процедури приєднання до газових мереж є скорочення термінів і спрощення порядку підключення. Відтак, за відсутності зауважень до документів, впродовж 10 робочих днів з дня реєстрації заяви газорозподільна компанія видає замовнику проекти договорів, техумов та відповідні рахунки. Відповідно до чинного законодавства, виконання комплексу робіт із стандартного приєднання об'єкта або земельної ділянки проводиться протягом трьох місяців", - йдеться у повідомленні.

За словами прес-служби, АТ "Житомиргаз" надає повний пакет послуг з будівництва та підключення внутрішньобудинкових мереж.

"Досвідчені та висококваліфіковані спеціалісти виконують роботи будь-якої складності з проектування, будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт, підбору необхідного обладнання та підключення об'єктів. Нагадуємо, що вартість робіт стандартного приєднання встановлюється НКРЕКП. Зокрема, на Житомирщині, в залежності від типорозміру лічильника та місцевості, вартість становить від 14 364 до 21 396 гривень (з ПДВ)", - йдеться у повідомленні.