ua en ru

За минулий тиждень на пожежах в Україні загинуло 43 людини

За минулий тиждень на пожежах в Україні загинуло 43 людини Фото: пожежа (ДСНС України)

За тиждень рятувальники ліквідували 711 пожеж

Протягом тижня виникло чотири надзвичайні ситуації, внаслідок яких загинуло 17 осіб. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Протягом минулого тижня (з 05.03 по 11.03) підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів щодо запобігання надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів.

Всього згідно з повідомленням протягом минулого тижня зареєстровано 934 надзвичайних подій, підрозділи ДСНС України врятували 102 людини і ліквідували 711 пожеж.

В результаті ліквідації пожеж, було не допущено знищення вогнем 357 будівель та 36 одиниць техніки. Всього на пожежах загинули 43 людини, орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять 2 млн 825 тис. гривень.

Протягом тижня піротехнічними підрозділами ДСНС здійснено 32 виїзди, в ході яких виявлено, вилучено та знищено 380 вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн. Протягом тижня на водних об'єктах загинуло 7.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові в одноповерховому нежилому будинку в Холодногірському районі міста сталася пожежа, внаслідок якого загинули двоє людей.