ua en ru

За минулу добу в зоні АТО постраждали 6 військових, - штаб

За минулу добу в зоні АТО постраждали 6 військових, - штаб Фото: Збройні сили України

Бойовики 89 разів обстрілювали сили АТО

За минулу добу, 7 лютого 217 року, в зоні проведення Антитерористичної операції постраждало 6 українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Загалом, зафіксовано 89 обстрілів. Троє наших військових поранені, троє - травмовані", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку з 152 та 122 міліметрової артилерії бойовики обстрілювали Луганське. З мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї - Авдіївку, Дослідне, Троїцьке, Кам'янку, Піски, Південне, Луганське, Невельську, Зайцево, Кам'янку, Верхнеторецкое, Новгородське. В районі Авдіївки по позиціях українських військових вогонь вів танк. По Луганську та Верхньоторецькому - БМП.

На Маріупольському напрямку - з артилерії і мінометів бойовики обстрілювали Талаковку, Мар'їнку, Чермалік і Гнутово. З мінометів вели вогонь по Новотроїцькому, а з гранатометів і стрілецької зброї по Водяному, Павлополю, Лебединскому, Широкіно і Березовому. По Павлополю вогонь вів БТР бойовиків. По Мар'їнці - снайпер.

На Луганському напрямку окупанти обстрілювали сили АТО в районі Кримського зі 122 міліметрової артилерії. З мінометів - Троїцьке, Кримське, Попасна, Новозвановка, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Новозвановка і Новоолександрівка. За Новотошковском - БМП.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 7 лютого 2017 року На Донецькому напрямку зі 152 та 122 міліметрової арті...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 лютого 2017 р.

Нагадаємо, вчора штаб АТО повідомляв, що бойовики понесли численні втрати під Авдіївкою, тіла убитих досі не евакуйовано.