ua en ru

За минулу добу позиції сил АТО обстріляли 32 рази

За минулу добу позиції сил АТО обстріляли 32 рази Фото: війна на Донбасі

Опорні пункти в Донецькому напрямку піддавались обстрілам найбільше - 28 разів

Після відносного затишшя та зменшення кількості обстрілів протягом ночі на 20 березня, бойовики в зоні АТО активізували воєнні дії. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 21 березня.

Так, за останню добру було зафіксовано 32 обстріли позицій ЗСУ. З них 28 - на Донецькому, 2 - на Маріупольському та 1 - на Луганському напрямках.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 21 березня 2016 року:Після відносного затишшя та зменшенням кіль...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 20 марта 2016 г.

Близько 20.00 бойовики відкрили вогонь з танку по позиціях ЗСУ в районі Авдіївки, здійснивши 12 пострілів. Згодом було долучено БМП, зенітну установку та гранатомети.

Опорні пункти в районі Луганського були обстріляні з міномету калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів, а поблизу Світлодарська вогонь вівся з міномету, БМП та кулеметів великого калібру.

Російські снайпери вели вогонь в районі Авдіївки, Зайцевого та Ленінського.

По позиціях неподалік Опитного бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, а зі стрілецької зброї обстріляли опорні пункти поблизу Пісків та Мар'їнки.

На Луганському напрямку було відкрито вогонь по позиціям ЗСУ поблизу Трьохізбенки з міномету (двічі), гранатометів та кулеметів.

Близько 16.00 російська диверсійно-розвідувальна група чисельністю до 5 осіб наблизилась до позицій сил АТО поряд з Новотроїцьким та обстріляла їх з автоматичного гранатомету станкового та стрілецької зброї. Українські бійці дали відсіч, після чого найманці відступили.

Нагадаємо, українська розвідка заявила про 6 загиблих і 11 поранених військових РФ на Донбасі.