ua en ru

Проросійські активісти завдали харківському телеканалу "АТН" збитків на 1 млн грн, - НМПУ

Збиток, нанесений проросійськими активістами харківського телеканалу "АТН", становить близько 1 млн грн.

Збиток, нанесений проросійськими активістами харківського телеканалу "АТН", становить близько 1 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Незалежної медіа профспілки України, з посиланням на директора телеканалу Олега Юхти, передає кореспондент РБК-Україна.

"За попередніми оцінками директора телеканалу Олега Юхта, збитки нанесені на суму в 1 млн гривень", - повідомляють в НМПУ.
За даними НМПУ, міліція в ході нападу на телеканал не діяла.

"Співробітники телеканалу викликали міліцію, але силовики не стали затримувала зловмисників - дозволили їм влаштувати погром, а потім спокійно покинути місце злочину", - йдеться в повідомленні НМПУ.

Проросійські активісти, як раніше зазначала прокуратура Харківської області, пошкодили офісну техніку, професійну техніку для відеомонтажу, меблі, особисті речі працівників "АТН".

Нагадаємо, 7 квітня близько 30 активістів проникли в будівлю телекомпанії "АТН" і пошкодили майно компанії. За фактом пошкодження майна міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене з застосуванням зброї).