ua en ru

Пропуск людей через КПВВ "Станиця Луганська" на Донбасі призупинено, - ДПСУ

Пропуск людей через КПВВ "Станиця Луганська" на Донбасі призупинено, - ДПСУ Фото: КПВВ "Станиця Луганська" (facebook.com/ato.news)

Зокрема через ремонт мосту, який веде на окуповану частину Луганської області

Пропуск людей через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на Донбасі 9 і 10 грудня 2017 року тимчасово припинено у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на мосту, який веде на окуповану частину Луганської області. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Очікується, що протягом двох діб фахівці здійснять ремонт дерев'яних опор моста на непідконтрольній території з метою безпеки переміщення по ньому цивільного населення.

"Відновлення зруйнованого моста істотно підвищить рівень безпечного руху цивільного населення, яке направляється через лінію розмежування в обидва напрямки. Протягом 9 і 10 грудня будуть проведені поновлення елементів мостового переходу, який зараз зруйнований", - йдеться в повідомленні.

При цьому в ДПСУ запевнили, що контрольно-пропускний пункт почне знову працювати в штатному режимі 11 грудня.

Нагадаємо, 5 грудня 2017 року на переговорах Тристоронньої контактної групи в Мінську була досягнута домовленість про ремонт пішохідного моста в Станиці Луганській, який є єдиним в області.