ua en ru

Зниклого в Альпах німецького мільярдера так і не знайшли

Зниклого в Альпах німецького мільярдера так і не знайшли Фото: (CGTNOfficial twitter)

Члени сім'ї голови концерну Tengelmann вирішили припинити пошуки

Члени сім'ї вважають, що після семи днів роботи рятувальників "в екстремальних кліматичних умовах в зоні льодовикового покриву" Альп надії на порятунок глави концерну Tengelmann Карла-Ерівана Хауба (Karl-Erivan Haub) більше немає. Про це йдеться в заяві, поширеній торговою групою в п'ятницю, 13 квітня, від імені членів сім'ї 58-річного німецького мільярдера, передає DW.

Зокрема, в заяві йдеться, що на думку родичів шансів знайти главу німецького роздрібного холдингу Tengelmann, зниклого в Альпах на кордоні Швейцарії та Італії, не залишилося.

Зазначимо, що Хауб, один з найбагатших людей в Німеччині, 7 квітня відправився кататися на гірських лижах в районі Малого Маттерхорна - гірського піку в Пеннінських Альпах. Мобільник Хауба перестав посилати сигнал ввечері того ж дня.

Стурбована інцидентом сім'я мільярдера висловила готовність надати велику фінансову суму на його пошуки. Однак на даний момент винагороду вже відкликано.

Повідомляється, що Карл-Еріван Хауб мав намір брати участь в змаганнях для досвідчених лижників "Льодовий патруль" (Patrouille des Glaciers), організованих швейцарської армії.

В групу Tengelmann, що є однією з найбільших сімейних компаній в Німеччині, серед іншого, входить мережа будівельних магазинів Obi, сайт інтернет-торгівлі Plus.de та мережі-дискаунтери Kik і Netto.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у французьких Альпах в результаті сходу лавини загинув один лижник, ще троє травмовані.