ua en ru

В промзоні на південному заході Франції прогриміли вибухи

В промзоні на південному заході Франції прогриміли вибухи Фото: у промзоні на південному заході Франції прогриміли вибухи

У результаті вибухів постраждали двоє пожежників

У промисловій зоні на південному заході Франції прогриміли вибухи - вибухнули кілька автоцистерн, призначених для транспортування хімічних речовин. В результаті інциденту постраждали двоє пожежників, повідомляє Le Figaro.

Як повідомляється, правоохоронці провели евакуацію людей з місця події. Район, де сталися вибухи, оточений.


Згідно з повідомленням, вибухи сталися сьогодні вранці, 3 квітня 2016 року, в промисловій зоні Бассенс на північ від Бордо, в департаменті Жиронда о 7:40 за київським часом.

Через загоряння вибухнули три автоцистерни, що належать компанії CD Trans, яка спеціалізується на перевезеннях небезпечних матеріалів.

Згідно з повідомленням, мер Бассенса Жан П'єр Турон заявив, що ситуація знаходиться під контролем. Разом з тим, не повідомляється, що саме знаходилося в цистернах. Також невідомі і причини загоряння.

Нагадаємо, минулого тижня у передмісті Парижа було знайдено арсенал зброї, французькі слідчі вважають, що планувався великий теракт, хоча конкретної цілі теракту визначено не було.