ua en ru

ОБ проміняв волю своїх виборців на "щохвилинні примхи" Бойка і Льовочкіна, - Рабінович

ОБ проміняв волю своїх виборців на "щохвилинні примхи" Бойка і Льовочкіна, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабиновича)

Рабінович вважає, що "Опоблок" може замінити "Народний фронт" у коаліції

Голосуванням за судову реформу "Опозиційний блок" проміняв волю своїх виборців на "щохвилинні примхи" лідерів фракції "Опозиційного блоку" Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна. Таку думку в прямому ефірі телеканалу NewsOne висловив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Це трагедія для України. Вся влада зосереджується в руках президента, про незалежність суддів взагалі не може бути й мови, людині неможливо судитися з державою. Всі юристи, всі політики це чудово знають і розуміють – це катастрофа", – заявив парламентарій.

Політик зазначив, що до останнього моменту сподівався на те, що "Опоблок" не проголосує за судову реформу.

"Але виявилося – зрада, вона така. Мужньо повівся Добкін (народний депутат Михайло Добкін, – ред.), абсолютна повага до Новинського (народний депутат Вадим Новинський, – ред.), я знаю, як йому там нелегко, за ним ще група людей, це теж мужній вчинок. Не можна ні в якому разі міняти волю своїх виборців на щохвилинні примхи Бойка і Льовочкіна! Але сьогодні це відбулося", – підкреслив парламентарій.

Рабінович назвав таке голосування "катастрофою для тих розумних і нормальних політиків, які в "Опоблоці" ще залишилися". При цьому нардеп вважає, що в коаліції "Опоблок" може замінити "Народний фронт".

"Влада розігрує сценарій того, що "Опоблок" може замінити "Народний фронт" у коаліції, а може, просто дали фінансові преференції банку Льовочкіна і Бойка "Кліринговий дім" по роботі з валютою Росії. Я не хочу цього знати, мені це не так цікаво, як результат. А результат – це повна зрада інтересів виборців та монопольні важелі у президента на судову владу. І це справжня катастрофа!", – переконаний Рабінович.

Нардеп закликав виборців на виборах дати оцінку такому вчинку парламентарів фракції "Опоблоку".

"Життя все розставить на свої місця, вибори все покажуть. Багато, дуже багато виборців зрозуміли, що сьогодні сталося. Багато сил сьогодні спробують об'єднати зусилля, не дозволяти зрадити інтереси виборців півдня, сходу, центру країни. І якщо таке вдасться, то в будь-яких рейтингах ми зможемо вийти вперед!", — резюмував він.