ua en ru

"Прокурору генпрокуратури" ЛНР повідомили про підозру

"Прокурору генпрокуратури" ЛНР повідомили про підозру Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Йому заочно повідомлено про підозру за участь в терористичній організації

Так званому "прокурору генеральної прокуратури" "Луганської народної республіки" повідомлено про підозру, передає прес-служба прокуратури Луганської області.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що на початку 2015 року, реалізуючи свій злочинний умисел, мешканець міста Луганська ініціював та надав добровільну згоду на призначення його на посаду так званого "начальника слідчого відділення слідчого Управління по Артемівському району м. Луганська генеральної прокуратури "ЛНР".

"Так званому "начальнику слідчого відділення слідчого Управління по Артемівському району м. Луганська Генеральної прокуратури "ЛНР" заочно повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь в терористичній організації)", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, слідчі управлінь Служби безпеки України в Луганській і Донецькій областях протягом 2017 року завершили досудове слідство стосовно ста тридцяти двох "силовиків і чиновників" терористичних організацій ДНР/ЛНР.