ua en ru

Прокурором Львівської обл. призначений Микола Гошовський

Прокурором Львівської обл. призначений Микола Гошовський.

Керівником прокуратури Львівської обл. призначений Микола Гошовський. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської обл.

"16 липня заступник Генерального прокурора України Олег Бачун представив колективу прокуратури Львівської області нового очільника - Миколу Гошовського", - йдеться у повідомленні.

Під час представлення колективу прокуратури Бачун відзначив Гошовського як високопрофесійного керівника з 30-річним досвідом прокурорської роботи.

Бачун наголосив на тому, що керівництво держави та усе суспільство сьогодні очікує від органів прокуратури дієвої боротьби з корупцією та результативного нагляду за станом правосуддя.

Своєю чергою, Гошовський запевнив, що прокуратура Львівської обл. у своїй роботі буде рівновіддалена від політики та бізнесу, захищатиме закон і не лобіюватиме жодних приватних інтересів.

Микола Іванович Гошовський - заслужений юрист України, кандидат юридичних наук, державний радник юстиції 3 класу - розпочав трудовий шлях в органах прокуратури у 1985 р. Очолював прокуратури Закарпатської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

До призначення на посаду керівника прокуратури Львівської обл. працював першим заступником начальника Головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.