ua en ru

Прокурор заявив клопотання про доставку Корбана в суд

Прокурор заявив клопотання про доставку Корбана в суд Фото: Геннадій Корбан

Суд оголосив перерву на 20 хвилин

Стан здоров'я лідера партії КРІП Геннадія Корбана дозволяє йому бути присутнім на засіданні суду. Про це заявив прокурор на початку судового засідання.

Прокурор надав судді документ про обстеження Геннадія Корбана лікарями в Інституті серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

"Всі життєві показники знаходяться в нормі... Стан здоров'я пацієнта задовільний... Транспортування можливе", - заявив прокурор.

Після чого, суд оголосив перерву на 20 хвилин.

Також сторона звинувачення повідомила, що Корбан відмовився підписати повістку про виклик на засідання суду.

За словами адвокатів, сьогодні вранці, 27 грудня, 8.50 в палату до Геннадія Корбана прийшов слідчий Генпрокуратури Олександр Неділько і зачитав постанову про призначення судово-медичного дослідження, мета якого - встановити, чи може він брати участь у засіданні суду за станом здоров'я.

Сьогодні вранці о 8.50 в палату до Геннадія Корбана з'єднання явився слідчий Генпрокуратури Олександр Неділько та зачитавши постановою кабінету міні...

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 26 грудня 2015 р.

Варто зауважити, що в залі присутні близько трьох десятків осіб, які не є прихильниками Кропу. Самі лідери партії стверджують, що відповідні особи є представниками СБУ.

Нагадаємо, вчора, 26 грудня, Дніпровський районний суд Києва відпустив лідера партії КРІП Геннадія Корбана для завершення судмедекспертизи в Інституті серцево-судинної хірургії ім. Амосова і переніс розгляд судове засідання на 27 грудня 2015 року.