ua en ru

Прокурор Дніпропетровської обл. просить Авакова притягнути до відповідальності начальника обласної міліції

Прокурор Дніпропетровської обл. Роман Федик звернувся до міністра внутрішніх справ України Арсену Авакову з проханням притягнути до відповідальності начальника ГУ МВС у Дніпропетровській обл. Віталія Глуховерю.

Прокурор Дніпропетровської обл. Роман Федик звернувся до міністра внутрішніх справ України Арсену Авакову з проханням притягнути до відповідальності начальника ГУ МВС у Дніпропетровській обл. Віталія Глуховерю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби облпрокуратури.

"Прокурором Дніпропетровської області внесено подання Міністру внутрішніх справ України про усунення порушень кримінально-процесуального законодавства, Законів України "Про міліцію", "Про засади запобігання і протидії корупції" стосовно начальника ГУМВС України в Дніпропетровській області та притягнення його до дисциплінарної відповідальності за неналежну організацію роботи та відсутність контролю за підлеглими", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 травня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков призначив Віталія Глуховерю начальником головного управління МВС України в Дніпропетровській області.