ua en ru

Прокуратура та МВС виявили у банківській комірці затриманого чиновника Міноборони 420 тис. дол

Слідчі Головної військової прокуратури за участі співробітників УБОЗ ГУ МВС України в Київський області виявили 420 тис. дол. у банківській комірці затриманого екс-директор департаменту держзакупівель Міністерства оборони України.

Слідчі Головної військової прокуратури за участі співробітників УБОЗ ГУ МВС України в Київський області виявили 420 тис. дол. у банківській комірці затриманого екс-директор департаменту держзакупівель Міністерства оборони України. Про це повідомила прес-служба ГПУ.

"Проведено обшук індивідуального сейфу (банківської ячейки), який використовувався колишнім директором Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України. В ході обшуку виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 420 тис. дол.", - йдеться у повідомлені.

Як зазначається, вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України, та застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі триває досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні.

Нагадаємо, раніше суд заарештував екс-главу департаменту закупівель Міноборони.