ua en ru

Прокуратура Житомирської області викрила групу поліцейських на страхових оборудках

Прокуратура Житомирської області викрила групу поліцейських на страхових оборудках Фото: прокуратура

Зловмисники намагалися одержати страхову виплату на суму майже 160 тис. гривень

Прокуратура Житомирської області викрила групу працівників поліції на страхових оборудках. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Житомирської області.

"Слідчим відділом прокуратури Житомирської області спільно з Управлінням внутрішньої безпеки в області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України викрито злочинну групу у складі трьох працівників поліції, які намагалися прокрутити оборудку із страховими виплатами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники, з метою одержання страхової виплати в одній із страхових компаній області, сфальсифікували адміністративні матеріали про скоєння дорожньо-транспортної події і намагалися одержати страхову виплату на суму майже 160 тис. гривень.

"Наразі трьом працівникам поліції повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.3 ст. 190 (шахрайство), ч.1 ст.366 (службове підроблення), ч.ч. 1, 4 ст. 358 (підроблення та використання завідомо підроблених документів) КК України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що наразі вирішується питання про відсторонення вказаних осіб від займаних посад та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура розслідує створення злочинної організації екс-"наглядачем" Запоріжжя.