ua en ru

Прокуратура зафіксувала 665 суден, які незаконно заходили в Крим

Прокуратура зафіксувала 665 суден, які незаконно заходили в Крим Фото: судна (uspa.gov.ua)

Був створений реєстр суден-порушників

Для фіксації кожного незаконного заходу суден у закриті порти в Криму був створений реєстр суден-порушників, який систематично оновлюється. Про це заявив заступник начальника управління прокуратури Автономної Республіки Крим (АРК) Єгор Ребров, повідомляє прес-служба прокуратури АРК.

"Станом на 1 лютого 2018 року в ньому перебувало 665 суден-порушників", - йдеться в звіті.

Заступник начальника управління прокуратури Автономної Республіки Крим зазначив, що розслідування фактів незаконного перетину кордону з тимчасово окупованої території Крим через морський простір є одним із пріоритетних напрямків роботи прокуратури АРК.

"Для координації діяльності та організації фіксації незаконних заходів суден, у 2017 році була створена робоча група, до складу якої входять представники прокуратури АР Крим, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України, Міністерства інфраструктури України, Державної прикордонної служби України, Державної фіскальної служби України та Державного підприємства "Адміністрація морських портів України" ", - передає прес-центр

Нагадаємо, Україна звернеться в Міжнародний суд ООН з-за репресій в Криму.