ua en ru

Прокуратура затримала на хабарі депутата облради, який займався запобіганням корупції

Прокуратура затримала на хабарі депутата облради, який займався запобіганням корупції Фото: на хабарі затримали депутата облради

Чиновник вимагав від приватного підприємця 10 тис. гривень за допомогу в оренді приміщення

Прокуратура затримала на хабарі в 10 тисяч гривень депутата Чернігівської обласної ради, який також є заступником голови комісії обласної ради з питань законності та запобігання корупції. Про це повідомляє прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган у Facebook.

"Затримано на гарячому директора комунального підприємства Зінов'єва Артура Петровича, який є депутатом Чернігівської обласної ради від політичної партії "Наш край", а також є заступником голови комісії обласної ради з питань регламенту депутатської етики, законності та запобігання корупції, який вимагав 10 тисяч та був затриманий на другій частині траншу - 5 тис. гривень від ФОП, за укладання договору та надання в оренду приміщення", - відзначила Сарган.

Також повідомляється, що затримання проводилося спільно з слідчими Національної поліції в Чернігівській області та під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.

Відзначають, що зараз проводяться обшуки в приміщенні комунального підприємства та Чернігівської обласної ради.

ХАБАРНИК-АНТИКОРУПЦІОНЕР Затримано на гарячому директора комунального підприємства Зінов'єва Артура Петровича, який є ...

Опубліковано Ларисою Сарган 31 березень 2017 р.

Нагадаємо, створено реєстр кримінальних проваджень Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.