ua en ru

Прокуратура затримала патрульного, який систематично збував наркотики

Прокуратура затримала патрульного, який систематично збував наркотики Фото: патрульний систематично збував наркотики

Перед затриманням інспектор патрульної поліції намагався збути наркотичний засіб на 50 тис. гривень

У Київській області військова прокуратура спільно з працівниками Служби безпеки України затримали інспектора патрульної поліції, який систематично збував наркотичні засоби. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Центрального регіону.

Наголошується, що при черговому збуті наркотиків був затриманий інспектор Управління патрульної поліції в місті Києві.

Лейтенант поліції реалізував громадянину наркотичну речовину "амфетамін" в кількості 3 грам, а під час збуту 1 літра опію загальною вартістю 50 тис. гривень був затриманий.

В ході огляду місця події в автомобілі було знайдено ще 150 упаковок "димедролу".

В даний час вирішується питання про повідомлення зазначеній особі про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Прокуратура затримала патрульного, який систематично збував наркотикиПрокуратура затримала патрульного, який систематично збував наркотикиПрокуратура затримала патрульного, який систематично збував наркотикиПрокуратура затримала патрульного, який систематично збував наркотики

Фото: патрульний систематично збував наркотики

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Тольятті суд засудив колишнього бійця українського батальйону "Айдар" до 15 років колонії за спробу збуту наркотиків.