ua en ru

Прокуратура затримала посадовця КП "Плесо" на хабарі у 20 тисяч гривень

Прокуратура затримала посадовця КП "Плесо" на хабарі у 20 тисяч гривень Фото: хабар (РБК-Україна)

Чиновник вимагав хабар за не перешкоджання торгівлі на Трухановому острові

Прокуратура спільно з Нацполицией затримала посадовця комунального підприємства "Плесо" на хабарі у розмірі 20 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури.

"Чиновник отримав 20 тисяч гривень від підприємця за перешкоджання здійсненню торгівлі на території острова Труханів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що зловмисника затримали недалеко від його місця роботи після одержання обумовленої суми коштів. На даний момент вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, вчора в Дніпропетровській області суд заарештував затриманого на хабарі співробітника військової контррозвідки Служби безпеки України. В якості альтернативи судом визначено можливість внесення застави в розмірі 128 тисяч гривень.

Також раніше оперативники Управління захисту економіки в Донецькій області, слідчі Головного управління Національної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали керівника філії університету в службовому кабінеті на отриманні неправомірної вигоди.