ua en ru

Прокуратура Південної Кореї оголосить підсумки розслідування корупційного скандалу 11 грудня

Прокуратура Південної Кореї оголосить підсумки розслідування корупційного скандалу 11 грудня Фото: у Південній Кореї завтра оголосять підсумки розслідування корупційного скандалу

Парламент Південної Кореї оголосив імпічмент президенту через корупційний скандал

Прокуратура Південної Кореї 11 грудня оголосить підсумки розслідування корупційного скандалу за участю довіреної особи президента Пак Кин Хе. Про це повідомляє Yonhap News.

Зокрема, двом екс-помічникам президента будуть оприлюднені обвинувальні акти. Крім того, прокуратура країни оголосить деталі телефонних розмов між екс-секретарем і близькою подругою президента Чхве Сун Силь, які вдалося розшифрувати.

"Сторона звинувачення також представить в ході прес-конференції аргументи, чому вони вважають, що планшет, інформація на якому стала основною складовою звинувачення, належить Чхве Сун Силь", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парламент Південної Кореї в п'ятницю, 9 грудня 2016 року, прийняв пропозицію відсторонити від посади президента Пак Кин Хе через її зв'язок з корупційним скандалом за участю її довіреної особи.