ua en ru

Прокуратура порушила справу за фактом обстрілу літака ЗСУ над Слов'янськом

Прокуратура Південного регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілу літака Повітряних сил Збройних сил України над м. Слов'янськ у Донецькій області.

Прокуратура Південного регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілу літака Повітряних сил Збройних сил України над м. Слов'янськ у Донецькій області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Відомості за даним фактом ... внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 258 КК (терористичний акт, що призвів до заподіяння значної майнової шкоди чи інших тяжких наслідків)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 22 квітня транспортний літак АН-30Б Збройних сил України під час виконання завдання в районі р. Слов'янська Донецької області був обстріляний групою озброєних осіб з автоматичної зброї. При цьому, один з членів екіпажу отримав поранення, а повітряне судно зазнало кульових пошкоджень фюзеляжу.