ua en ru

Прокуратура Волинської обл. заявляє про погрози з боку "Правого сектору"

Співробітники прокуратури Волинської обл. звернулись до генерального прокурора України Олега Махніцького із проханням про захист, оскільки члени "Правого сектору" примушують їх звільнятися з посад, а в разі незгоди погрожують розправою.

Співробітники прокуратури Волинської обл. звернулись до генерального прокурора України Олега Махніцького із проханням про захист, оскільки члени "Правого сектору" примушують їх звільнятися з посад, а в разі незгоди погрожують розправою. Про це у заяві прокуратури Волинської обл., яку підписали 24 її співробітники.

"На території області особами, які називаються членами Правого Сектору, на прокурорів та підпорядкованих працівників чиниться тиск, лунають погрози фізичною розправою їм та їхнім сім'ям... зазначені невстановлені особи, демонструючи вогнепальну зброю, заходять у приміщення державних установ, у тому числі прокуратур, та вимагають звільнення керівництва", - йдеться у заяві.

В заяві зазначається, що у разі невиконання вимог членів озброєного угрупування, співробітникам прокуратури погрожують розправою над прокурорами і членами їх сімей, а також знищенням майна.

Окрім того, співробітники прокуратури в своїй заяві інформують про те, що правоохоронні органи Волинської обл. бездіють.

Прокуратура Волинської обл. заявляє про погрози з боку "Правого сектору"

Прокуратура Волинської обл. заявляє про погрози з боку "Правого сектору"