ua en ru

Прокуратура РФ розслідує розкрадання коштів командуванням бойовиків на Донбасі, - розвідка

Прокуратура РФ розслідує розкрадання коштів командуванням бойовиків на Донбасі, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Командування бойовиків на Донбасі готується до ротації

Військова прокуратура Російської Федерації розслідує розкрадання коштів командуванням бойовиків на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні Головного розвідувального управління Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що російське командування бойовиків на Донбасі готується до ротації командного складу підрозділів самопроголошених ДНР і ЛНР.

"З цією метою військовою прокуратурою Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ проводяться додаткові розслідування злочинів і правопорушень, які привели до небойових втрат особового складу, розкраданню зброї, боєприпасів та іншого майна, а також зниженню морально-психологічного стану військовослужбовців в першому кварталі", - зазначили в розвідці

Також повідомляється, що слідчі російської прокуратури мають намір допитати ряд командирів і підлеглих їм начальників фінансових служб, які підозрюються у розкраданні та нецільовому використанні коштів, виділених на організацію бойової підготовки в зимово-весняний період навчання.

Крім того, прокуратурі доручили встановити реальні причини суттєвого зниження морально-психологічного стану особового складу в ДНР і ЛНР, яке призвело до зростання кількості злочинів і масових випадків дострокового розірвання контрактів.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 22 травня Російським окупаційн...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 22 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли з міномета Донецьку фільтрувальну станцію.