ua en ru

Прокуратура розслідує обставини ДТП за участю співробітника УБОЗ

Першим слідчим відділом прокуратури Харківської області розпочато кримінальне провадження за фактом ДТП, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Як повідомив перший заступник прокурора області Володимир Суходубов, подія трапилася в суботу, 21 грудня, близько 13 годин 40 хвилин. Водій автомобіля Toyota Camry не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Hyundai Getz

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди 60-річна пасажирка Hyundai Getz загинула на місці, а жінка-водій (1982 р.н.) та її 9-річна донька отримала тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Вони доставлені в лікарню", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Згідно з повідомленням прес-служби, в даний час встановлено, що за кермом Toyota Camry знаходився співробітник управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) ГУМВС в області. Він затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Прокуратура подала клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Досудове розслідування триває. Зокрема, створено слідчо-оперативну групу, проводяться допити свідків події, призначені необхідні експертизи. Хід розслідування перебуває на особистому контролі керівництва прокуратури області", - йдеться в повідомленні.