ua en ru

Прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом бійки між депутатами Миколаївської облради

Прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом бійки між депутатами Миколаївської облради Фото: драка в Николаевском облсовете (НикВести)

В бійці брав участь відомий боксер

Прокуратурою Миколаївської області контролюється розслідування інциденту, що стався сьогодні між депутатами Миколаївської обласної ради із залучанням сторонніх осіб у приміщенні Миколаївської обласної ради. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

"В приміщенні облдержадміністрації учасники інциденту грубо порушували громадський порядок, що супроводжувалось особливою зухвалістю з мотивів явної неповаги до суспільства та виразилось у порушенні нормальної роботи Миколаївської облради та спричиненні тілесних ушкоджень учасникам інциденту", - відзначають в повідомленні.

Дії учасників конфлікту кваліфіковано за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Також в інтернеті з'явилося відео бійки між депутатами Олегом Барною і Володимиром Фроленко. В Facebook Барна написав, що йому наносив удари відомий боксер.

"Коли в стінах обласної ради тобі професійно наносить удари відомий боксер, майстер спорту міжнародного класу Олег Буг, виникає питання про безпеку власного життя", - відзначив депутат.

Нагадаємо, 4 червня на ралі біля Миколаєва гоночний автомобіль на смерть збив чоловіка.