ua en ru

Прокуратура оскаржила звільнення Лозінського

Прокуратура оскаржила звільнення Лозінського Фото: Київська прокуратура оскаржила умовно-дострокове звільнення екс-депутата Віктора Лозінського

Не встановлено, що засуджений протягом всього встановленого періоду відбування покарання мав сумлінне ставлення до праці та зразкову поведінку

Київська прокуратура оскаржила умовно-дострокове звільнення екс-депутата Віктора Лозінського. Про повідомила речниця відомства Катерина Хоменко, передає 5 канал.

"Сьогодні Бориспільської місцевою прокуратурою внесено апеляцію на рішення Бориспільського міськрайонного суду щодо умовно-дострокового звільнення колишнього народного депутата Віктора Лозінського. Ми вважаємо, що не встановлено, що засуджений протягом всього встановленого періоду відбування покарання мав сумлінне ставлення до праці та зразкову поведінку", - сказала вона.

Нагадаємо, 29 лютого Бориспільський районний суд Київської області умовно-достроково звільнив колишнього народного депутата України Віктора Лозінського.

20 квітня 2011 року Дніпровський райсуд Києва засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за вбивство Валерія Олійника в мисливських угіддях в Голованівському районі Кіровоградської області 16 червня 2009 року.