ua en ru

Прокуратура оголосила про підозру голові Херсонської облради

Слідчі в особливо важливих справах слідчого відділу прокуратури Херсонської області 23 березня 2015 року оголосили про підозру у вчиненні корупційного злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України, голові Херсонської обласної ради. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"Встановлено, що він протягом 2010-2014 років шляхом зловживання службовим становищем заволодів бюджетними коштами, необґрунтовано нарахованими в якості заробітної плати, при цьому вчинивши службове підроблення. Одночасно вказаним чиновнику вручені клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту і про відсторонення його від посади", - йдеться в повідомленні.

Зазначені клопотання спрямовані в Комсомольський районний суд Херсона для розгляду по суті. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура України оголосила про підозру колишнього голови Служби безпеки України Олександра Якименка та його заступнику по справі про Євромайдан.