ua en ru

Прокуратура оголосила підозру керівнику апарату КМДА за підробку диплому про вищу освіту

Прокуратура оголосила підозру керівнику апарату КМДА за підробку диплому про вищу освіту Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

На даний час досудове розслідування триває

Керівник апарату Київської міської державної адміністрації підозрюється у підробці диплому про вищу освіту. Про це йдеться у повідомленні прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

"За погодження Київської місцевої прокуратури №10 керівнику апарату Київської міської державної адміністрації (КМДА) 31.08.2017 оголошено підозру за фактом використання завідомо підробленого документу, а саме диплому Львівського національного університету імені Івана Франка, та сприянні у виготовленні цього підробленого документу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі чиновника відсторонено від виконання обов’язків, його дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) та ч. 5 ст. 27 про види співучасників злочину, ч. 1 ст. 358 (Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа) КК України.

"Після вручення підозри зазначену особу допитано в статусі підозрюваного, однак від надання показів останній відмовився, посилаючись на положення ст. 63 Конституції України", - йдеться у повідомленні.

На даний час досудове розслідування триває.

КЕРІВНИКУ АПАРАТУ КМДА ПОВІДОМЛЕНО ПІДОЗРУ ЗА ПІДРОБЛЕННЯ ДИПЛОМУ ПРО ВИЩУ ОСВІТУ За погодження Київської місцевої прок...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 31 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ у Львівській області затримала виробників фальшивих документів для робочих віз.