ua en ru

Прокуратура проситиме суд заарештувати Гужву з заставою в 3 млн гривень

Прокуратура проситиме суд заарештувати Гужву з заставою в 3 млн гривень Фото: Ігор Гужва (УНІАН)

Натомість обвинувачення змінило свої вимоги щодо обрання запобіжного заходу другому підозрюваному

Сторона обвинувачення проситиме суд про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з розміром застави у понад 3 мільйони гривень для головного редактора інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужви. Про це журналістам сьогодні, 24 червня 2017 року, повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, передає кореспондент РБК-Україна.

"Щодо іншого фігуранта, керівника інтернет-видання, прокурор проситиме у суді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з розміром застави у понад 3 мільйони гривень", - заявила Максимець.

Водночас, за її словами, сторона обвинувачення змінила свої вимоги щодо обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового арешту другому підозрюваному у справі через його згоду піти на співпрацю зі слідством і надати викривальні покази.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд міста Київ сьогодні, 24 червня 2017 року, після обіду розпочне розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу головному редактору інтернет-видання "Страна.ua" Ігорю Гужві.