ua en ru

Програма відновлення Донбасу не охоплює окуповані території, - Тука

Програма відновлення Донбасу не охоплює окуповані території, - Тука Фото: заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука

Концепція обговорювалася на різних рівнях – як на вищому, так і на громадському

Державна цільова програма відновлення та розвитку миру в східних регіонах України включає тільки території, контрольовані Україною. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.


Крім того, Тука зазначив, що "peacebuilding" (розвиток світу - ред.) - міжнародний термін, який означає повернення мирного життя на постконфліктні території.

"Ця Концепція широко обговорювалася нами на зустрічах та громадських слуханнях за участю представників влади різного рівня, так і з громадськістю. Вона не має ніякого грифа, і, для повної прозорості ми тільки що прийняли рішення про розміщення інформації на сайті міністерства та на сторінці в Facebook", - написав він.

Вимушений внести деякі роз"яснення щодо Концепції, яка сьогодні була затверджена Урядом. По-перше. В цьому документи мов...

Опубліковано George Tuka 31 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України схвалив концепцію Державної цільової програми відновлення і розвитку миру в східних регіонах України.