ua en ru

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти законопроект Кабміну про фотокопії документів

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики рекомендує парламенту прийняти урядову редакцію проекту закону № 4405 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо засвідчення вірності копій (фотокопій) документів і виписок з них і справжності підпису на документах".

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики рекомендує парламенту прийняти урядову редакцію проекту закону № 4405 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо засвідчення вірності копій (фотокопій) документів і виписок з них і справжності підпису на документах". Про це на засіданні комітету з питань правової політики заявив глава комітету Валерій Писаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

У той же час комітет запропонував відхилити проект закону "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо засвідчення справжності підпису на документах і вірність копій документів".

Комітет також рекомендував прийняти за основу урядовий проект закону № 4582 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо засвідчення вірності копій (фотокопій) документів і виписок з них і справжності підпису на документах".

Також комітет рекомендував ВР прийняти за основу проект закону № 3313 "Про внесення змін у деякі закони України щодо спрощення процедури оформлення спадщини в сільській місцевості".

За цей комітет рекомендував авторам доопрацювати законопроект № 3336 "Про внесення доповнень у деякі законодавчі акти України (щодо спрощення процедури успадкування майна)".