ua en ru

Проїзд на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено, - Укравтодор.

За інформацією Укравтодору, проїзд на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено, передає прес-служба Мінтрансзв'язку.

У Волинській та Чернігівській областях йде місцями невеликий сніг, у Житомирській області - сніг та дощ, у Луганській, Київській та Закарпатській областях - місцями дощ. Туман спостерігається у Сумській, східних, центральних та південних областях. Температура повітря на території країни становить -8 +2 градусів, у південних областях 0 +8 градусів, в АР Крим +3 +10 градусів.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах без опадів. Температура повітря становить -3 +2 градусів. В АР Крим на Ангарському перевалі (проходить автодорога Сімферополь - Ялта) туман, на Грушівському без опадів, температура повітря +6 +10 градусів відповідно. Проїзд забезпечений.

На автодорозі М-05 Київ - Одеса туман, в Київській області - місцями невеликий дощ. Температура повітря 0 +3 градусів. Стан покриття - мокрий. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення в більшості областей - мокре. На автодорозі державного значення в Чернігівській області снігова каша. Проїзд забезпечений.

Автодороги місцевого значення в більшості областей - засніжені, в Луганській та Запорізькій областях місцями ожеледиця, лише в південних та центральних областях, а також в Чернівецькій, Закарпатській, Харківській та Житомирській областях стан покриття доріг мокрий. Проїзд забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 814 механізми та 1584 робітники.