ua en ru

Проект постанови про виконання резолюції ПАРЄ буде проголосований в цілому за два тижні, - Єфремов

Проект постанови про виконання резолюції ПАРЄ буде проголосований у цілому за два тижні. Про це на брифінгу у ВР заявив лідер фракції Партії регіонів (ПР) Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас є два тижні за регламентом, щоб підготувати документ, і через два тижні він буде розглядатися в сесійній залі", - заявив Єфремов.

Він додав також, що якщо будуть конструктивні пропозиції від меншості, то більшість готова їх врахувати. "Але якщо будуть продовжуватися вимоги за статтями 364 і 365, то ці вимоги не конструктивні, і ми їх підтримувати не будемо", - заявив лідер фракції.

Нагадаємо, ВР сьогодні прийняла в першому читанні за основу проект постанови № 10078 від 17 лютого 2012 р. ініційований нардепом від Партії регіонів про план заходів щодо реалізації положень висновку № 190 (1995) Парламентської асамблеї Ради Європи "Заявка України на вступ до Ради Європи" і резолюції № 1862 (2012) Парламентської асамблеї Ради Європи "Функціонування демократичних інститутів в Україні". "За" таке рішення проголосували 270 народних депутатів з мінімально необхідних 226.