ua en ru

Продукти в супермаркетах за останні місяці подорожчали на 20-30%, - ОБ

Продукти в супермаркетах за останні місяці подорожчали на 20-30%, - ОБ Фото: Михайло Папієв

Папієв відправив КВУ чек за продукти в одному з українських супермаркетів

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Папієв купив в одному з супермаркетів набір продуктів і відіслав чек громадським діячам. Про це йдеться в повідомленні прес-служби політсили.

"Ми купуємо продукти в тих же супермаркетах, де їх купують всі, а там вони за останні місяці подорожчали на 20-30%. Тільки влада, яка засіла в кабінетах, боїться вийти на люди і купує продукти, напевно, в Держстаті, де вони дешевшають. І в КВУ, мабуть, теж, раз вони не знають цін. Я послав у КВУ рахунок, щоб вони дізналися ціни в магазинах, а не у Держстату. І якщо в грудні йшлося про 152 гривні, то зараз далеко не найдорожчий набір у середньому супермаркеті мені обійшовся в 243 гривні", - заявив Папієв.

Він висловив думку, що КВУ нібито перетворився в "Комітет виборців сьогоднішньої влади". "Для контролю за чесністю виборів потрібна дійсно незалежна структура, а не такі, у яких керівники входять в коаліцію. Залежні від влади громадські діячі не тільки не помітять фальсифікацію виборів – вони самі допоможуть їх фальсифікувати", – заявив Папієв.

alt

Нагадаємо, 27 січня Комітет виборців України розповсюдив повідомлення про моніторинг заяв "Опоблоку". Зокрема, посилаючись на Держстат, він назвав неправильною заяву народного депутата Михайла Папієва про те, що вартість новорічного столу в 2017 році була вищою, ніж в 2016 році.