ua en ru

Тривають переговори місії ОБСЄ щодо звільнення групи військових спостерігачів у Слов'янську, - Міноборони

Тривають переговори представників місії ОБСЄ щодо звільнення групи військових спостерігачів у Слов'янську, яка була затримана 25 квітня 2014 р.

Тривають переговори представників місії ОБСЄ щодо звільнення групи військових спостерігачів у Слов'янську, яка була затримана 25 квітня 2014 р. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Зараз тривають переговори представників місії ОБСЄ щодо звільнення групи. Представниками ОБСЄ, Червоного Хреста та Посольства ФРН влаштовується побут затриманих. Офіцерам Збройних сил України через представників ОБСЄ направлені листи від сімей, книги", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив нещодавно звільнений шведський представник місії, 25 квітня, не доїжджаючи 4 км до Слов'янська, група спостерігачів зупинилася для визначення подальшого руху в напрямку Артемівська. В цей час до них під'їхали два автомобіля з вісьмома збройними невідомими в масках, які затримали групу і супроводили в будівлю міської адміністрації Слов'янська, де і утримують до теперішнього часу.