ua en ru

Продажі смартфонів Nokia і класичного Nokia 3310 стартують в Україні у другому кварталі

Продажі смартфонів Nokia і класичного Nokia 3310 стартують в Україні у другому кварталі Фото: представлені новинки під брендом Nokia

Смартфони створені на базі операційної системи Android

Компанія HMD Global, власник бренду Nokia представив три нових смартфона і рімейк класичного Nokia 3310, їх продажі стартують у другому кварталі. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Смартфони створені на базі операційної системи Android і мають ряд сервісів виробника ОС, в тому числі Google Assistant.

Nokia 6 обладнаний 5,5-дюймовим Full HD дисплеєм, а його корпус являє собою моноблок виточений з алюмінію шеститисячної серії. Смартфон буде доступний в чотирьох кольорах - матовому чорному, срібному, індиго і мідному. Ціна пристрою складе 229 євро. Крім того, буде доступна і спеціальна версія смартфона – Nokia 6 Arte Black Limited Edition. Серед її особливостей – глянцевий дизайн, 64 Гб вбудованої і 4 гігабайти оперативної пам'яті, ціна цієї версії складе 299 євро.

alt

Фото Nokia 6

Смартфон Nokia 5 оснащений 5,2-дюймовим HD-дисплеєм, в апараті встановлений чіпсет Qualcomm Snapdragon 430 і графічний процесор Qualcomm Adreno 505. Це пристрій буде доступний в матовому чорному, срібному, індиго і мідному кольорах, його середня ціна складе 189 євро.

altФото Nokia 5

Nokia 3 отримає п'ятидюймовий глянсовий дисплей, корпус безшовно вбудовані дві ширококутні восьмимегапиксельные камери, фронтальна і основна. Модель представлена в чотирьох кольорах – матовому чорному, сріблясто-білий, індиго і мідному. Приблизна роздрібна ціна смартфона складе 139 євро.

altФото Nokia 3

Телефон Nokia 3310 отримав новий дизайн. Заряд його батареї дозволяє отримати роботу телефону 22 години в режимі розмови і місяць роботи в режимі очікування. Телефон буде доступний в чотирьох кольорах - глянсових червоному і жовтому і матових сірому і темно-синьому. Орієнтовна ціна Nokia 3310 складе 49 євро.

altФото Nokia 3310

Крім того, як анонсували в компанії, на ринок повернеться популярна гра "Змійка" в якості безкоштовного додатку для крос-платформної системи Instant Games у Facebook Messenger.

Нагадаємо, під брендом Nokia може бути випущено п'ять смартфонів в 2017 році