ua en ru

Затори у Києві досягли 6 балів

Затори у Києві досягли 6 балів Фото: пробки в Києві

В заторі стоїть транспорт у центрі та на лівому березі

Станом на 18:15 27 квітня 2017 року затори у Києві досягли 6 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу "Яндекс. Пробки".

Так, в центрі тягнеться бульвар Тараса Шевченка, вулиця Саксаганського, Володимирська, Прорізна, вулиця Січових Стрільців, Шовковична, Шота Руставелі та Бессарабська площа. На Подолі традиційно тягнеться вулиця Набережно-Хрещатицька.

На правому березі також ускладнений рух по вулиці Вадима Гетьмана від Індустріального мосту у напрямку Шулявки і далі по вулиці Олени Теліги. Пробка утворилася на Кільцевій дорозі неподалік від Софіївської Борщагівки і проспекті Академіка Палладіна у районі станції метро Академмістечко.

На лівому березі ускладнено рух в районі розв'язки на станції метро Лівобережна, біля станції метро Дарниця по вулиці Будівельників, а також по вулиці Гната Хоткевича в районі станції метро Чернігівська. Пробка утворилася також на Дарницької площі та по Харківському шосе.

Затори у Києві досягли 6 балів

Фото: скріншот карти

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві співробітники дорожньої служби поклали асфальт навколо припаркованого автомобіля біля Міжнародного виставкового центру (місця проведення міжнародного конкурсу Євробачення 2017).