ua en ru

Затори у Києві досягли 6 балів

Затори у Києві досягли 6 балів Фото: пробки в столиці

Затори утворилися в центрі столиці, на Подолі та на Лівому березі

За станом на 15:19 31 березня 2017 року затори у Києві досягли 6 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу "Яндекс. Пробки".

Затори утворилися в центрі столиці: на бульварі Лесі Українки, бульварі Тараса Шевченка, вулиці Льва Толстого, Володимирська, Антоновича, великій Васильківській, Богдана Хмельницького, Леонтовича, Саксаганського, Жилянській.

Також серйозно ускладнений рух на Подолі, на вулиці Набережно-Хрещатицькій і Нижньоюрківській. Тягнеться Набережне шосе, вулиця Вадима Гетьмана і Саперно-Слобідська, Кільцева дорога в районі Петропавлівської Борщговки.

На Лівому березі тягнеться Харківське шосе на виїзд з Києва, вулиця Бориспільська, Дарницька площа, вул. Гната Хоткевича, проспект Генерала Ватутіна і розв'язка біля станції метро Лівобережна.

Затори у Києві досягли 6 балівНагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті потрійного ДТП під Києвом на Броварському проспекті постраждали 8 людей, серед яких - троє дітей. Водій Opel відмовився від госпіталізації. Дітей, двох чоловіків з Chery і водія "Лади" довелося госпіталізувати.