ua en ru

Призовників 6-ї хвилі мобілізації будуть готувати три місяці, - ВСУ

Призовників 6-ї хвилі мобілізації будуть готувати три місяці, - ВСУ Фото: призовників будуть тренувати на військових полігонах

Тренування будуть включати загальну військову підготовку і підготовку за спеціальностями

Призовників шостої хвилі мобілізації, як і призовників п'ятої хвилі, будуть готувати близько трьох місяців до відправлення в зону бойових дій. Про це в коментарі кореспонденту РБК-Україна повідомив начальник управління військової служби правопорядку Збройних сил України (ЗСУ) Олександр Дублян після відкриття Алеї Героїв на території 101 окремої бригади охорони Генерального штабу ЗСУ.

"Вони не підуть виконувати бойові завдання непідготовленими. П'ята черга мобілізації - вони готувалися і сьогодні ще готуються. Програма розрахована до трьох місяців", - розповів Дублян.

У Генштабі запевнили, що тренування включатимуть загальну військову підготовку і підготовку за спеціальностями на військових полігонах та в навчальних частинах.

Нагадаємо, в ході шостої хвилі мобілізації на військову службу в рівних пропорціях будуть призиватися військовозобов'язані з досвідом служби і ті, які раніше не служили.