ua en ru

"ПриватБанк" став банком-партнером Uber в Україні

"ПриватБанк" став банком-партнером Uber в Україні

"ПриватБанк" та найбільший світовий сервіс на замовлення авто через додаток Uber стануть партнерами у розвитку інноваційних послуг в Україні. Про це "РБК-Україна" повідомили в "Приватбанку".

Так, "ПриватБанк" забезпечить інтеграцію платіжних рішень в технологію Uber. Зокрема, автоматичну виплату коштів водіям – партнерам сервісу, індивідуальним підприємцям або юридичним особам незалежно від того, клієнтами якого банку вони є. Це дозволить забезпечити ефективний запуск і роботу Über в Україні, заявили в банку.


"Ми забезпечуємо максимально швидку інтеграцію наших платіжних сервісів і глобальних стандартів діяльності Uber і пропонуємо партнерам оптимальну схему організації виплат з урахуванням діючих в нашій країні норм і правил, – говорить заступник голови правління Приватбанку Олександр Вітязь. – До кінця серпня можливість замовлення Über буде доступна в мобільному банку Privat24".

"Інтерес до нового сервісу Uber в Києві великий: на момент запуску додаток в місті відкривали більше 40 000 чоловік. Місто чекало приходу цього сервісу, і тепер у його жителів і численних гостей є доступний, надійний і безпечний спосіб переміщення і справжня альтернатива власного автомобіля. Я радий, що ПриватБанк зміг оперативно виробити рішення, яке дозволить нам забезпечити своєчасні виплати партнерам платформи в Києві", – сказав Аркадій Верщебенюк, генеральний менеджер Uber в Україні.

Зазначимо, Uber – це сервіс по замовленню автомобілів з особистим водієм, який завдяки своїй зручності і доступності стрімко завоював популярність по всьому світу. Мільйони людей в Нью-Йорку, Москві, Лондоні, Пекіні, Сіднеї та ще більш ніж 450 містах вже встигли полюбити цей інноваційний спосіб пересування. Додаток можна безкоштовно скачати в AppStore, Google Play або Microsoft Store.