ua en ru

Причетних до махінацій в Затоці звинувачують у п'яти видах кримінальних злочинів

Причетних до махінацій в Затоці звинувачують у п'яти видах кримінальних злочинів Фото: учасників злочинного угруповання звинувачують за п'ятьма статтями ККУ

Нацполіція і СБУ провели близько 60 обшуків

Зловмисникам, які причетні до махінацій в Затоці (Одеська обл.), інкримінують злочини, передбачені п'ятьма статтями Кримінального кодексу України. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

Йдеться про ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 255 (Створення злочинної організації), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем). ч. 2 ст. 366 (службове підроблення), а також ч. 4 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

"Департаментом захисту економіки та департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції, працівниками прокуратури та Служби безпеки України вже проведено близько 60 обшуків", - цитує прес-служба міністра МВС Арсена Авакова.

За його словами, обшуки проводяться в офісних приміщеннях і місцях проживання осіб, причетних до скоєння кримінальних злочинів на території м. Києва, Київської, Одеської та Дніпропетровської областей.

Нагадаємо, Аваков повідомив про проведення масштабної спецоперації в Затоці.