ua en ru

Президент Венесуели заявив про готовність зустрічі з Трампом

Президент Венесуели заявив про готовність зустрічі з Трампом Фото: Ніколас Мадуро (kremlin.ru)

Мадуро заявив, що готовий потиснути руку Трампу і сісти за стіл переговорів

Під час виступу на 73-й сесії Генеральній Асамблеї ООН в Нью-Йорку президент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив, що готовий провести зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє El Uneversal.

Мадуро заявив, що на сьогодні Венесуела є жертвою постійної агресії з боку тих, хто керує США. При цьому він додав, що готовий провести зустрічі з Трампом і обговорити питання двосторонніх розбіжностей".

"Я підтверджую з цієї трибуни, що незважаючи на величезні історичні та ідеологічні відмінності... Я готовий потиснути руку президенту США і сісти за стіл переговорів", - заявив президент Венесуели.

Перед цим в кулуарах Генасамблеї ООН Трамп заявив, що готовий провести зустріч з Мадуро. Він зазначив, що в даний час Венесуела знаходиться в жахливому стані, а її народ "жахливо страждає".

"Я безумовно відкритий для переговорів. Я готовий зустрітися з ким завгодно, коли є можливість врятувати людям життя - навіть якщо це одне життя - я, звичайно, готовий до переговорів", - повідомив Трамп.

Нагадаємо, Трамп на Генасамблеї ООН закликав допомогти відновити демократію в Венесуелі. США ввели санкції проти дружини Мадуро і міністра оборони Венесуели.