ua en ru

Президент федерації велоспорту Росії привітав Осьмухіна з призначенням на пост президента Федерації велоспорту Києва

Невичерпної енергії у здійсненні планів на новій посаді Президента федерації велоспорту м.Києва побажав у своєму листі російський мільярдер, співвласник компанії «Ітера» та президент Федерації велоспорту Росії Ігор Макаров.

Невичерпної енергії у здійсненні планів на новій посаді Президента федерації велоспорту м.Києва побажав у своєму листі російський мільярдер, співвласник компанії «Ітера» та президент Федерації велоспорту Росії Ігор Макаров (на фото).

Офіційний лист з поздоровленням від російських колег отримав сьогодні президент федерації велоспорту м. Києва та голова наглядової ради ПАТ "ФІНЕКСБАНК"

"Примітно, що в керівництві федерації велоспорту країн СНД все більше стало з'являтися великих бізнесменів. Так в минулому році віце-президент Федерації велоспорту України став великий девелопер і організатор міжнародної велогонки в Києві Race Horizon Park Олександр Башенко, а в цьому році пост президента Федерації велоспорту міста Києва зайняв Сергій Осьмухін, що традиційно є спонсором Race Horizon Park.

Вважаю, що для українського велоспорту це однозначно позитивний сигнал. Протягом десятиліть цей вид спорту був у нас в забутті і тримався виключно на ентузіазмі, що не дозволяло Україні витримувати конкуренцію з провідними світовими державами. В першу чергу, це стосується економічної складової, адже, як відомо, вона відіграє провідну роль і в спорті.

Не можна сказати, що сьогодні ситуація стала значно краще. Тим не менш, видно помітні кроки вперед, одним з яких є і київська Race Horizon Park. Участь людей з бізнесу спорту дозволяє з оптимізмом дивитися в майбутнє, оскільки їх досвід, управлінські навички і капітал допомагають виводити спорт із збиткової стадії в ефективну. На мій погляд, саме така підтримка потрібна українському велоспорту, щоб крокувати в ногу з часом", - коментує редактор спортивного порталу iSport.ua Денис Трубецькой.

Нагадаємо, що 22 жовтня 2013 року на позачерговій конференції Київської міської федерації велосипедного спорту обрано нового президента. Федерацію велоспорту м. Києва очолив Голова наглядової ради ПАТ "ФІНЕКСБАНК" Сергій Осьмухін. На цій посаді він змінив Миколу Скоренко.

Ігор Макаров - російський мільярдер, власник Міжнародної групи компаній (МРК) Ітера. Президент Федерації велосипедного спорту Росії. Засновник Загальноросійського проекту розвитку велоспорту (ОПРВ)