ua en ru

Президент Вірменії призначив всіх міністрів нового уряду

Президент Вірменії призначив всіх міністрів нового уряду Фото: Армен Саркісян (president.am)

Вірменія отримала новий склад уряду

Президент Вірменії Армен Саркісян призначив всіх міністрів у складі очолюваного Николом Пашиняном уряду. Про це повідомляє Sputnik з посиланням на прес-службу президента республіки.

Зокрема, за інформацією видання, міністром праці і з соціальних питань стала депутат від фракції "Елк" Мане Тандилян, міністром юстиції - депутат з тієї ж фракції Артак Зейналян. Міністром фінансів призначений колишній заступник міністра фінансів Атом Джанджугазян, охорони здоров'я - Арсен Торосян.

Крім того, колишній губернатор Ширакського області Артур Хачатрян призначений міністром сільського господарства. Міністром економічного розвитку та інвестицій став екс-глава міністерства охорони природи Арцвик Мінасян. На пост міністра спорту і з питань молоді призначений Левон Ваградян. Міністром територіального управління та розвитку призначений Сурен Папікян, міністром освіти і науки - Араїк Арутюнян.

Керівником МНС став колишній глава Мінспорту Грачья Ростомян, міністром енергетичних інфраструктур та природних ресурсів - Артур Григорян. Міністром культури призначена Ліліт Макунц, міністром охорони природи - Ерік Григорян, міністром транспорту, зв'язку та інформаційних технологій - Ашот Акопян.

Давид Тоноян очолив Міноборони, главою МЗС став колишній постпред Вірменії при ООН Зограб Мнацаканян.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, президент Вірменії Армен Саркісян звільнив з займаних посад начальника поліції Володимира Гаспаряна і главу Служби національної безпеки Георгія Кутояна.