ua en ru

Презентація iPhone 8: онлайн-трансляція

Презентація iPhone 8: онлайн-трансляція Фото: iPhone 8 (twitter.com-AKKet_com)

Презентація iPhone 8 пройшла в новому кампусі Apple Park в Купертіно, штат Каліфорнія

Презентація iPhone 8, нового флагманського смартфона американської компанії Apple пройшла 12 вересня в приміщенні нової штаб-квартири компанії Apple Park в каліфорнійському місті Купертіно. Сьогодні компанія представила відразу три нові телефони - iPhone 8, iPhone 8 Plus і преміальний смартфон iPhone X. Також Apple представила нову модель смарт-годинника Apple Watch і нове покоління медіаплеєра Apple TV. РБК-Україна стежило за ходом презентації.

21:50

Ціна нового iPhone X стартуватиме від 999 доларів за версію з 64 Гб пам'яті. Передзамовлення нового смартфона відкривається з 27 жовтня. Старт продажів - з 3 листопада.

alt

21:46

Нова бездротова зарядка AirPower дозволяє заряджати одночасно iPhone X, Apple Watch i бездротові навушники AirPods.

alt

21:40

Камери нового iPhone X отримали подвійну оптичну стабілізацію. Вони оснащені 12-мегапіксельними сенсорами і покращеним спалахом.

alt

21:36

Крейг Федеріні демонструє можливості нового iPhone X.

21:18

Тім Кук анонсувал головну новинку вечора - iPhone X. Діагональ дисплея - 5,8 дюймів. Екран виконаний по OLED-технології. Роздільна здатність екрану: 2436х1125, 458 ppi. За розблокування екрану відповідає система Face ID, котра реагує на обличчя власника.

altaltalt

21:15

Новий iPhone 8 нарешті отримавл бездротову зарядку. Нова модель доступна в трьох кольорах, з двома варіантами пам'яті 64 і 256 Гб. Нова iOS11 буде доступна з 19 вересня. Ціна iPhone 8 стартує від 699 доларів, iPhone 8 Plus - від 799 доларів.

alt

21:05

Нова камера iPhone 8 може знімати відео в слоу-мо в якості 1080p. iPhone 8 має новий шестиядерний процесор A11.

alt

20:50

Нарешті! Тім Кук приступає до презентації нового iPhone. iPhone 8 і iPhone 8 Plus мають скляну задню кришку. Діагональ дисплеїв не змінилася в порівнянні з попередньою моделлю. Також новий iPhone отримав нову камеру з покращеним сенсором.

altalt

20:40

Тім Кук презентує нову версію AppleTV. Вона підтримує 4К. Новий медіацентр AppleTV укомплектований новим процесором A10X.

alt

20:35

Візуально нові Apple Watch від попередньої моделі відрізняються червоною поверхнею коліщатка. Ціна моделі стартує від 329 доларів за версію без LTE і 399 доларів за версію з LTE. Передзамовлення на модель відкривається з 15 вересня. У продаж новий годинник від Apple надійде з 22 вересня.

alt​​​​​​​

20:30

Нова модель Apple Watch - series 3, буде мати підтримку бездротових мереж LTE. Новий процесор розумних годинникків на 70% потужніше. SIM-карта нових Apple Watch буде електронною. Новий годинник уважніше слідкуватиме за серцевим ритмом і попереджуватиме про аритмію.

alt

20:27

Нова версія watchOS матиме поліпшену систему контролю за здоров'ям власника, нові програми для тренувань, зокрема, для плавців.


20:22

Тім Кук розповідає про Apple Watch. За його словами, Apple Watch з моменту запуску відзначається "феноменальне зростання" продажів - на 50%. "У минулому кварталі продажі Apple Watch виросли на 50%", - Кук.

alt

20:18

На сцені Анжела Арендс- - керівник рітейл-напрямку компанії, розповідає про нову концепцію магазинів Apple Store.

20:11

Тім Кук розповідає про Apple Park. Навколо нового кампусу компанії висаджено 9 тисяч дерев.


20:00

Презентація iPhone 8 почалася! На сцені генеральний директор Apple Тім Кук.

alt

19:55

Останні хвилини перед презентацією iPhone 8. У театрі Стіва Джобса зібралися гості.

alt

19:00

Презентація iPhone 8 пройде в Apple Park

Презентація iPhone 8 проходить в театрі Стіва Джобса на території Apple Park - нової штаб-квартири американської компанії Apple, побудованої в каліфорнійському місті Купертіно. Будівництво об'єкта площею 71 гектар почалося в 2013 році, і закінчилося цього літа.

altalt
Фото: Apple Park

18:00

iPhone 8: фото

За кілька годин до презентації iPhone 8 в західних ЗМІ з'явилися фото нових моделей iPhone, які презентує сьогодні компанія Apple. Судячи з усього, моделі, які сьогодні будуть презентовані, будуть називатися iPhone 7s і iPhone 7s Plus. Флагманська, ювілейна модель iPhone, швидше за все буде мати індекс X.

altФото: iPhone 7s, iPhone 8 (X), iPhone 7s Plus

16:00

iPhone 8 коштуватиме дорожче 1000 доларів

Apple почне приймати замовлення на iPhone 8 з 15 вересня. За інсайдерською інформацією, в магазинах новий смартфон компанії з'явиться через тиждень після початку прийому заявок, 22 вересня. Орієнтовна ціна нового iPhone перевищить 1000 доларів.

10:00

Презентація iPhone 8: всі козирі в рукавах Apple

Місцем сьогоднішньої презентації нових продуктів Apple став театр імені Стіва Джобса, розрахований на 1000 відвідувачів. Сама будівля знаходиться на території Apple Park, нового адміністративного центру компанії. Будівництво штаб-квартири закінчилося цим влітку, і Apple Park вперше випаде журналістам у всій красі. Так що презентація нового iPhone стане і презентацією нового центру Apple.

Крім презентації чергової версії iPhone під номером 8, і її покращеної версії з індексом Plus, Apple сьогодні представляє iPhone X – смартфон, вихід якого приурочений до десятирічного ювілею виходу першого мобільного телефону компанії.

Також Apple сьогодні представляє нові Apple Watch з гніздом для SIM-карт і підтримкою LTE. Завдяки цьому, дані смарт-годинник зможуть працювати без прив'язки до iPhone власника. Ще одна новинка, яку презентує компанія – медіацентр AppleTV 5-го покоління. Від нової приставки очікують збільшеного об'єму оперативної пам'яті і підтримки відео у форматі Ultra HD.